Diensten

Met deze diensten zullen we jouw bedrijf opfleuren!

Beloem

Bloemen
abonnement

The Classic waar we bekend om zijn geworden!
Sluit een bloemenabonnement af op de mooiste zijden boeketten inclusief designvaas! Wij komen op vaste momenten bij jou op locatie jouw boeket omwisselen, zodat jouw bedrijf altijd de beschikking heeft over een andere visitekaartje!

Volledige aankleding

Kies voor een volledige aankleding van jouw bedrijf met de duurzame bloemen van Beloem. Zorg direct voor meer sfeer, uitstraling en bovendien: een hogere productiviteit van het team. Bloemen hier namelijk een positief effect op en zeker als ze ook nog eens duurzaam zijn! Bij een volledige aankleding heb je de keuze tussen een abonnementsvorm of koop.

Beloem-zijden-bloemen

Groen, groener, Greenwall!

Wil jij direct de aandacht trekken met een schitterende greenwall? Keer op keer worden klanten en je eigen team er vrolijk van. Deze duurzame eyecatcher blijft mooi, jij hebt er hier geen werk aan en kun je altijd nog aanpassen.

Koop de allermooiste bloemen

Bezoek de bloemenkas waarin je kunt kiezen uit talloze verschillende soorten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen in de bloemenkas terecht om een mooi boeket of vaas te kopen.

Daag jezelf uit en stel een boeket samen waarmee je iedereen zal overbluffen! Natuurlijk zijn wij aanwezig om je op weg te helpen.

Deze bedrijven kiezen voor duurzame bloemen van Beloem

Voordelig

Mooi, kwalitatief én de goedkoopste keuze

Eenvoudig

Altijd een onderhoudsvrije mooie uitstraling

Duurzame keuze

Het beste duurzame visitekaartje

Aankleding

Professioneel gestyled op jouw bedrijf

Stuur ons een bericht

11 + 7 =