Kunstbloemen Uden

Beloem

Kunstbloemen in Uden

Kunstbloemen in Uden! Maak een keuze uit een ruim assortiment aan kunstbloemen, zodat jij altijd het boeket vindt dat bij je past. Kom naar de Bloemenkas om de kunstbloemen in het echt te aanschouwen en stel jouw droomboeket samen!.

Kom de kunstbloemen zelf in Uden ervaren!

Ondanks wij je vertellen dat de bloemen van Beloem niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn, kunnen we het ons voorstellen dat je de boeketten en designvazen het liefste met je eigen ogen wilt komen bewonderen. In de Bloemenkas in Uden zijn alle boeketten en designvazen te bewonderen. Kies het boeket uit wat het beste bij je past.

De koffie staat klaar!

Het adres is Udenseweg 2, 5405 PA in Uden. Je kan gemakkelijk voor de deur gratis parkeren. 

Beloem-zijden-bloemen
Beloem-Praag
Beloem-Amsterdam
beloem uden

Wat zijn kunstbloemen?

Kunstbloemen van Beloem zijn bloemen die niet van ‘echte’ bloemen te onderscheiden zijn, maar wel veel meer voordelen bieden. Zo hebben ze een zachte uitstraling, hoef je ze nooit water te geven en blijven ze altijd mooi. Hierdoor geniet jij iedere dag van de allermooiste kunstbloemen. En de geur? De bloemen van Beloem geven een heerlijke geur af, zodat iedere keer dat jij een boeket van Beloem geleverd krijgt, je een klein feestje kunt vieren!

Amsterdam-Beloem

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht

6 + 1 =