Ieder kwartaal passende bloemen en vazen bij Colora

“Beloem, op dit moment maken wij gebruik van verse bloemen. Wij hebben hier veel omkijken naar en gooien deze na een paar dagen weg omdat ze vergaan. Dat is ontzettend zonde en wij willen graag bloemen die altijd stralen, net zoals onze verf”. Dat was de uitdaging die Colora voor ons in petto had.

N

Vakkundig team met jarenlange ervaring

N

De beste kwaliteit, met de allermooiste uitstraling

N

No nonsense. Van advies tot realisatie

Wij werken o.a. voor

Over Colora

Colora is de verfwinkel in Uden waar je altijd welkom bent voor een pot verf, behang of een uitleg. Je kunt ze alles vragen over verf, kleur en behang. Ze geven je advies op maat, dit kan online, in de winkel of ze komen bij je thuis.

De winkel ieder kwartaal voorzien van bloemen en vazen

Hoe wij dit aanpakken

01

Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek hebben wij kennis gemaakt met Colora. In het gesprek kwam al snel naar voren dat ze bloemen in de winkel belangrijk vinden. De winkel kent veel kleuren en dat mag ook terug komen in de bloemenaankleding. De wens is om dit per seizoen aan te passen op de collectie. Colora wil daarom gebruik maken van de kwartaalwissel voor de gehele aankleding.

02

Inspiratievoorstel

Na het eerste gesprek hebben wij een inspiratie voorstel gemaakt. Daarin zijn verschillende stijlen en eyecatchers laten zien.  Colora houdt wel van wat “speciaals”. Ook de greenwall in het voorstel aan bod gekomen en dit was voor hen de kers op de taart. Wij zijn direct aan de slag gegaan om de eerste levering op zeer korte termijn in orde te maken.

03

Levering en plaatsing

Met Colora is afgesproken in welke weken de aankleding wordt omgewisseld. Wij zorgen voor een persoonlijke levering, plaatsing van de bloemen, zodat Colora zich kan blijven richten op hun eigen bussiness. Op locatie worden de laatste puntjes op de i gezet en afgestemd. Daarna wordt er al direct genoten van de nieuwe aankleding!

Resultaten voor Colora

Geen omkijken naar de bloemen

Het team hoeft zich alleen bezig te houden met hun specialiteit zoals verf, behang en advies op maat. 

Bloemen die altijd  stralende kleuren hebben

Net als alle verschillende kleuren verf en behang hebben ook de bloemen nu voor altijd stralende kleuren die geen afbreuk meer doen aan de uitstraling van de winkel.

De bloemenaankleding sluit aan bij de seizoenscollectie

De bloemen worden elk kwartaal gewisseld, zodat deze altijd perfect aansluiten bij de collectie van dat moment.

Tevreden klanten

Gemeente Maashorst
Grando
t Handelshuys
Kiem
Boshuys
Van der Heijden
Campus Uden
van de rijt Tegels

Stuur ons een bericht of bel/whatsapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een (thuis)afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.