Collectie zakelijk

 

N

Goedkoop & Gemakkelijk

Wij komen maandelijks bij jou op locatie het boeket en vaas omwisselen

N

Beste kwalitatieve visitekaartje

Het perfecte vistekaartje: de boeketten van Beloem zijn niet van echt te onderscheiden

N

Duurzame keuze

Stop met het verspillen van bloemen en kies voor het duurzame alternatief

 Sluit een bloemenabonnement van Beloem af. Maak een keuze uit de ruime collectie zijden bloemen, voeg het boeket toe aan je winkelmand, rond je bestelling af en wij komen jouw gekozen boeket gratis afleveren.

Met een bloemenabonnement bij Beloem ontvang jij voor € 34,99 iedere maand een nieuwe bos bloemen inclusief designvaas. Wij komen hiervoor 1x per maand de bloemen en vazen bij jouw bedrijf wisselen zodat jij hier geen omkijken naar hebt! Geniet iedere maand van een nieuw én duurzaam visitekaartje!

Zijden bloemen
Omdat we samenwerken met een van de grootste Europese leveranciers van kunstbloemen krijg je altijd de beste kwaliteit zijden bloemen. Door de hoge kwaliteit van onze zijden bloemen gaan de boeketten lang mee, bespaar jij veel geld en zorgen we voor duurzaamheid!

Design vazen
Bij Beloem staat kwaliteit voorop en daarom krijg je altijd een mooie design vaas geleverd bij de bos bloemen. Wij zorgen voor de beste combinaties van bloemen en vazen. Je wordt verrast met de prachtige bloemen en vazen en je hebt daarmee altijd een eyecatcher in de ruimte staan.

Zakelijk of thuis gebruik van Beloem
De boeketten zijn geschikt voor zowel zakelijk als thuis gebruik. Door de verschillende en verassende combinaties die wij voor jou creëren zit er altijd wel wat bij dat bij je past. Wanneer je toch niet helemaal blij bent, dan wissel je het boeket weer!

Abonnement 
Door het gemak van een abonnement heb je altijd een prachtige eyecatcher in de ruimte staan en kan je wisselen wanneer jij dat wilt. Voor een minimale prijs geniet je van een kwalitatief en duurzaam bloemstuk. 

Waarom bloemen van Beloem?

De mooiste zijden bloemen en design vazen die jaren mooi blijven en je geen groene vingers voor nodig hebt

+

Beloem deelt bloemen en vazen zodat er geen zijden bloemen in de kast komen te liggen. Delen is het nieuwe kopen 

Zijden bloemen zijn duurzamer en voordeliger dan verse bloemen. Goed voor het milieu en de portemonnee