N

Goedkoop & Flexibel

Wisselen wanneer jij dat wilt

N

Beste kwaliteit

Zijn niet van echte bloemen te onderscheiden

N

Duurzame keuze

Geen verspilling meer van bloemen

Duurzame zijden bloemen

Bij Beloem hebben we zijden bloemen van een zeer goede kwaliteit. Hierdoor gaan onze bloemen tot zeker 6 jaar mee! Dat maakt dat we niet allemaal dezelfde bloemen hoeven te kopen maar juist met elkaar kunnen gaan delen. Delen is het nieuwe kopen!

Echte verse bloemen zijn harstikke mooi maar hebben ook al een hele reis gemaakt. Ze worden namelijk in verre landen of in een kas gekweekt, waar veel water en energie voor nodig is. Zijden bloemen worden één keer geproduceerd maar kunnen daarna zonder water en energie jaren mee én ze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheid

Amsterdam-Beloem

Help de aarde

Vermindering CO2 uitstoot

Verse bloemen komen uit verre landen met het vliegtuig naar Nederland. In Nederland worden de bloemen kunstmatig behandeld. Allemaal factoren die niet goed zijn voor de CO2 uitstoot.

Beloem heeft zijden bloemen van hoge kwaliteit. Door deze kwaliteit gaan de bloemen erg lang mee en hebben ze geen kunstmatige verzorging nodig!

+

Delen van producten

Wanneer we allemaal hetzelfde product gaan kopen is er heel veel productie nodig. Waardoor we het milieu gaan belasten.

Beloem deelt bloemen en vazen zodat er geen zijden bloemen in de kast komen te liggen. Delen is het nieuwe kopen!

 

Vermindering plastic afval

Bij verse bloemen wordt er vaak wel een plastic cellefaan omheen gedaan of toch die plastic emmer of vaas erbij om het boeket te vervoeren.

Beloem maakt gebruik van handgemaakte keramische vazen. De bloemen en vazen worden na verhuur weer schoongemaakt. Vervolgens kan een volgende weer genieten van deze eye-cather!