Volledige aankleding van jouw bedrijf

Laat jouw bedrijf helemaal stralen met de bloemen, planten, designvazen, greenwalls en zelfs greencirkels. De duurzame aankleding van Beloem blijft mooi en fris.

N

Vakkundig team met jarenlange ervaring

N

De beste kwaliteit, met de allermooiste uitstraling

N

No nonsense. Van advies tot realisatie

Wij werken o.a. voor

Duurzame aankleding voor nu én voor de toekomst

Zorg direct voor meer sfeer, uitstraling en bovendien: een hogere productiviteit van het team. Bloemen hebben hier namelijk een positief effect op en zeker als ze ook nog eens duurzaam zijn! Bij een volledige aankleding heb je de keuze tussen kopen of een abonnement.

Diverse bloemen, planten, designvazen en greenwalls

Geen ruzie meer over wie de planten water moet geven of last van stinkende en vieze vazen. Maak je óók geen zorgen meer over de uitstraling van je planten, want de duurzame planten en bloemen van Beloem blijven altijd mooi!

Samen met één van onze bloemisten bekijk je welke sfeer je neer wilt zetten en stemmen we de totale aankleding op elkaar af.

Beloem aankleding

Afgestemd op jouw wensen

In het kennismakingsgesprek leren we ontdekken welke bloemen, planten en vazen bij jouw bedrijf passen. Leg vooral je wensen bij ons neer, zodat we dat kunnen bundelen met onze creativiteit! Ga jij ook voor een perfecte uitstraling het hele jaar door?

Zijden plant voor bedrijven
Meer sfeer door een Greenwall
Strelitzia planten
Greencircle Beloem

Duurzame aankleding is de toekomst

Kies wat jij mooi vindt! We hebben veel verschillende soorten en maten zijden planten in ons assortiment. Je hoeft niet meer te kijken naar de lichtste plek, of de plant in de tocht staat en of er iemand allergiës is voor een plantsoort!

Boeket op maat
Planten voor bedrijven
Kunstplanten Maashorst
zijden hangplanten

Stuur ons een bericht of bel/whatsapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een (thuis)afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.