Zijden bloemen in Uden

Klaar om kennis te maken met allerlei bloemen, planten, designvazen en greenwalls? Je bent van harte welkom in onze showroom! 

N

Vakkundig team met jarenlange ervaring

N

De beste kwaliteit, met de allermooiste uitstraling

N

Bezoek de showroom, vanaf de buitenkant kun je alles bekijken en we zijn op afspraak geopend

Wij werken o.a. voor

Zijden bloemen in Uden

Zijden bloemen in Uden? Je vindt de mooiste zijden bloemen bij Beloem in Uden. Maak een keuze uit een ruim assortiment aan zijden bloemen, zodat jij altijd het boeket vindt dat bij je past. Kom naar de Bloemenkas om de kunstbloemen in het echt te aanschouwen. En we waarschuwen je: ze zijn niet van echt te onderscheiden!

Diverse bloemen, planten, designvazen en greenwalls

Geen ruzie meer over wie de planten water moet geven of last van stinkende en vieze vazen. Maak je óók geen zorgen meer over de uitstraling van je planten, want de duurzame planten en bloemen van Beloem blijven altijd mooi!

Samen met één van onze bloemisten bekijk je welke sfeer je neer wilt zetten en stemmen we de totale aankleding op elkaar af.

Boeket van Beloem

Afgestemd op jouw wensen

In het kennismakingsgesprek leren we ontdekken welke bloemen, planten en vazen bij jouw bedrijf passen. Leg vooral je wensen bij ons neer, zodat we dat kunnen bundelen met onze creativiteit! Ga jij ook voor een perfecte uitstraling het hele jaar door?

Kom het met eigen ogen ervaren!

Ondanks wij je vertellen dat de bloemen van Beloem niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn, kunnen we het ons voorstellen dat je de boeketten en designvazen het liefste met je eigen ogen wilt komen bewonderen. In de Bloemenkas in Uden zijn alle boeketten en designvazen te bewonderen. Kies het boeket uit wat het beste bij je past.

Wij werken op afspraak, zodat we je in alle rust kunnen helpen en adviseren.

Het adres is Udenseweg 2, 5405 PA in Uden. Je kan gemakkelijk voor de deur gratis parkeren.

Bloemenkas
Zijden plant voor bedrijven
Meer sfeer door een Greenwall
Strelitzia planten
Greencircle Beloem

Duurzame aankleding is de toekomst

Kies wat jij mooi vindt! We hebben veel verschillende soorten en maten zijden planten in ons assortiment. Je hoeft niet meer te kijken naar de lichtste plek, of de plant in de tocht staat en of er iemand allergiës is voor een plantsoort!

Boeket op maat
Planten voor bedrijven
Kunstplanten Maashorst
zijden hangplanten
Wat zijn zijden bloemen?

Zijden bloemen van Beloem zijn bloemen die niet van ‘echte’ bloemen te onderscheiden zijn, maar wel veel meer voordelen bieden. Zo hebben ze een zachte uitstraling, hoef je ze nooit water te geven en blijven ze altijd mooi. Hierdoor geniet jij iedere dag van de allermooiste zijden bloemen. En de geur? De bloemen van Beloem geven een heerlijke geur af, zodat iedere keer dat jij een boeket van Beloem geleverd krijgt, je een klein feestje kunt vieren!

Wat zijn zijden planten?

Zijden planten zijn planten van zijden en kunstof. Kenmerken voor de zijden planten van Beloem is dat de planten ook levensecht overkomen. Het grootste voordeel is dat jouw zijden plant het hele jaar door er mooi bijstaat.

Waarom zou ik kiezen voor zijden bloemen?

Zijden bloemen van Beloem uit Uden hebben diverse voordelen, zoals geen verwelking, geen allergieën, en ze vragen niet om water of specifieke zorg. Ideaal dus voor langdurige en onderhoudsvriendelijke decoratie in huis of op kantoor.

Zijn dit de meest duurzame zijden bloemen uit Uden?

Zeker! Zijden bloemen van Beloem uit Uden zijn duurzaam doordat ze geen water nodig hebben en langdurig hun uitstraling behouden. Hierdoor zijn ze een milieuvriendelijke keuze voor decoratie en sfeer.

Biedt Beloem maatwerkopties voor zijden bloemen?

Ja, Beloem biedt maatwerkopties voor zijden bloemstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw specifieke wensen te bespreken.

Stuur ons een bericht of bel/whatsapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een (thuis)afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.