Buiten naar binnenhalen bij ‘t Boshuys

“Beloem, wij zouden graag meer groen naar binnen willen halen. Wij hebben een prachtige zaal, waar bruiloften, vergaderingen en feesten worden gegeven. Een diversiteit aan planten gaat deze zaal compleet maken. Wij bieden onze gasten hoogwaardige kwaliteit en willen dit direct bij de entree van de zaal laten zien.” Dat was de vraag die ‘t Boshuys ons heeft gesteld.

N

Vakkundig team met jarenlange ervaring

N

De beste kwaliteit, met de allermooiste uitstraling

N

No nonsense. Van advies tot realisatie

Wij werken o.a. voor

Over ‘t Boshuys

’t Boshuys ligt in midden in de Sonse Heide. Dit prachtige natuurgebied in de gemeente Son en Breugel is maar liefst 337 ha groot. Door het gebied lopen uitgebreide wandel- en fietsroutes waar natuurliefhebbers volop kunnen genieten van de schitterende omgeving. Na een sportieve wandeling of fietstocht kan de bezoeker heerlijk vertoeven in de brasserie of op het terras met een lekkere kop koffie en (h)eerlijk eten. De uitstraling van ‘t Boshuys moet helemaal een zijn met de natuur die om ‘t Bohuys heen ligt. 

 

Boshuys

Bij de entree direct een mooi visitekaartje voor de gasten

Hoe wij dit aanpakken

01

Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek maken wij kennis met ‘t Boshuys en waar zij naar op zoek zijn. Gezien zij gasten dagelijks mogen ontvangen, willen zij dat de verschillende ruimtes tot in de puntjes afgewerkt worden. ‘t Boshuys heeft gekozen voor een diversiteit aan planten, hangplanten en Greenwalls. Ieder met een eigen stijl, maar toch met een samenhang.

02

Inspiratievoorstel

Na het eerste gesprek hebben wij een inspiratievoorstel gemaakt. Afgestemd op de sfeer, omgeving en de wensen van ‘t Boshuys. Doordat ‘t Boshuys heeft gekozen voor een diversiteit aan planten, hangplanten en Greenwalls konden we veel verschillende mogelijkheden uit het assortiment laten zien in het inspiratievoorstel. 

03

Levering en plaatsing

Wij zijn de planten, hangplanten en Greenwall gaan plaatsen bij ‘t Boshuys, waardoor zij volledig ontlast zijn. Gasten zien bij binnenkomst in ‘t Boshuys de natuur letterlijk mee naar binnen gaan. Dát is het gevoel wat we wilden neerzetten. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat we precies konden voldoen aan de wensen. 

Meer sfeer door een Greenwall
Haal buiten naar binnen

Wow.

Dat was de eerste reactie van de eigenaar én het team. Wil jij ook zo’n reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hangplanten op kantoor
Meer sfeer door een Greenwall
Plantenbakken voor jouw bedrijf

Resultaten voor ‘t Boshuys

Duurzaam visitekaartje

‘t Boshuys zet zich in voor duurzaamheid van de natuur. Door gebruik te maken van planten van Beloem laat ‘t Boshuys zien dat ze waarde hechten aan duurzaamheid.

Hoogwaardige kwaliteit

‘t Boshuys staat voor hoogwaardige kwaliteit van horeca en evenementen. Ook de planten moeten deze kwaliteit hebben. Gasten moeten direct bij binnenkomst een positief gevoel krijgen.

Styling met puntjes op de i

Een zithoek met een prachtige Greenwall wat zorgt voor de puntjes op de i als het gaat om het geven van een natuurlijk effect. 

Tevreden klanten

Gemeente Maashorst
Grando
t Handelshuys
Kiem
Boshuys
Van der Heijden
Campus Uden
van de rijt Tegels

Stuur ons een bericht of bel/whatsapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een (thuis)afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.