Groen, groener, GREENWALL

Geef jouw bedrijfsruimte een volledig nieuwe én moderne look.

N

Vakkundig team met jarenlange ervaring

N

De beste kwaliteit, met de allermooiste uitstraling

N

No nonsense. Van advies tot realisatie

Wij werken o.a. voor

Haal buiten naar binnen

Heeft de ontmoetingsruimte, het kantoor of de receptie nog wat extra’s nodig? Haal buiten naar binnen en zorg met een Greenwall dat iedere ruimte direct een natuurlijke uitstraling krijgt. 

 De Greenwall neemt geen extra ruimte in beslag in de gekozen ruimte. De Greenwall zorgt niet alleen voor een verbluffend effect, ook verbeterd de akoestiek in de ruimte!

Diverse mogelijkheden, altijd duurzaam

Wij hebben al vele klanten gelukkig mogen maken met een Greenwall en iedere Greenwall is uniek. Jij kunt namelijk zelf bepalen hoe de Greenwall eruit komt te zien. Rustig, vol, druk met kleine of juiste grote bladeren? Ook een moswand hoort tot de mogelijkheden. Jij mag het zeggen!

Natuurlijk is de Greenwall van Beloem duurzaam. Dit betekent dat jouw Greenwall geen onderhoud nodig heeft, UV bestendig is en levenslangs mee gaat. 

Greenwall Maashorst
Greenwall Uden

Vakkundige installatie

Jij zorgt voor een mooie plek en ons team van ervaren professionals zorgt voor een vakkundige installatie en afwerking van jouw greenwall.  Geen project is ons te gek en daarnaast bieden we uitgebreid advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van jouw greenwall.

Greenwall door Beloem
Greencircle Beloem

Waar komt bij jou een Greenwall?

Helemaal van deze tijd én de toekomst: de Greenwall. De Greenwall is een groene muur die altijd voor vrolijkheid bij jouw bezoekers én personeel zal zorgen.

Greencircle Beloem
Meer sfeer door een Greenwall

Het stappenplan voor een perfecte Greenwall

Ook jij kunt de beschikking hebben over een mooie Greenwall van Beloem.
Dit zijn globaal de stappen die we doorlopen.

1

Locatiebezoek

Wij komen bij jou op locatie om de mogelijkheden te bespreken

2

Inspiratievoorstel

Wij maken een inspiratievoorstel, zodat je weet waar je op kunt rekenen en wat de kosten zijn

3

Plaatsen

Ons eigen team komt de Greenwall vakkundig bij jou plaatsen

4

Genieten

Vaak hangt de Greenwall in één dag.
Daarna begint het genieten!

Greenwall

Hoeveel onderhoud heeft een greenwall van Beloem nodig?

Daar kunnen we kort over zijn: geen onderhoud. De duurzame greenwall van Beloem is namelijk onderhoudsvrij. Afhankelijk van waar de greenwall wordt geplaatst adviseren we je om de greenwall eens per jaar goed af te stoffen.

Is een Greenwall op maat gemaakt?

De greenwall wordt op maat gemaakt aan de hand van het formaat en de ondergrond van jouw muur. Ons ervaren team kan vrijwel overal een greenwall plaatsen.

Kan ik een Greenwall zelf installeren?

De installatie van een greenwall is specialistisch werk, wat wij dagdagelijks doen. Om de kwaliteit voor onze klanten te borgen installeren wij altijd – kosteloos – de greenwall op locatie. Dit is sneller, netter en komt de algehele uitstraling ten goede.

Wat is de prijs van een Greenwall van Beloem?

De prijs is afhankelijk van de maat, soort en de persoonlijke voorkeur. We komen graag vrijblijvend en kosteloos bij je op locatie voor een prijsopgave.

Waarom een greenwall van Beloem?

Simpel, omdat de greenwall van Beloem van de beste kwaliteit is en altijd bij je past. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om jouw greenwall per seizoen aan te kleden met seizoensbloemen, zodat jouw greenwall iedere keer weer anders is.

Stuur ons een bericht of
bel/whatapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

Greenwall Bedrijf Uden