Greenwall in Uden

Op zoek naar een specialist voor een Greenwall in de omgeving Uden?

Dan ben je bij Beloem aan het juiste adres!

Greenwall Bedrijf Uden
Beloem

Greenwall in Uden

Een Greenwall in Uden? Je vindt de mooiste Greenwalls bij Beloem in Uden. Maak een keuze uit de verschillende varianten Greenwalls, zodat je altijd de variant kiest die past bij jouw bedrijf of interieur. Kom naar de showroom om de Greenwall in het echt te aanschouwen of maak een afspraak zodat we je op locatie kunnen ontmoeten.

Greenwall Uden

Kom de Greenwall in Uden zelf ervaren!

Ondanks dat wij je vertellen dat de Greenwall van Beloem niet van ‘echt’ te onderscheiden is, kunnen we het ons voorstellen dat je deze het liefste met je eigen ogen wilt komen bewonderen. In de Bloemenkas in Uden is een Greenwall te bewonderen. Kies de Greenwall uit die het beste bij je bedrijf of interieur past.

De koffie staat klaar!

Het adres is Udenseweg 2, 5405 PA in Uden. Je kan gemakkelijk voor de deur gratis parkeren. 

Beloem-zijden-bloemen

Wat is een Greenwall?

Een Greenwall van Beloem is een eyecatcher waarmee een bedrijf klanten en medewerkers laat overbluffen. Het voordeel van een Greenwall is dat het de groene uitstraling van planten heeft, maar het nooit in de wegstaat en het er altijd mooi uit ziet!

De Greenwall van Beloem is van de allerhoogste kwaliteit.

Een Greenwall wordt altijd door ons geleverd, gemonteerd en gestyled op locatie. We zorgen ervoor dat de puntjes op de i worden gezet en jij zo snel mogelijk kan genieten van deze onwijs mooie aankleding. De Greenwall krijgt de uitstraling waar jij blij van wordt!

Greenwall Maashorst

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht

10 + 9 =