Inspiratie

Laat ons je helpen om jouw bedrijf door zijden bloemen, planten en greenswalls een kwaliteitsimpuls te geven. Bekijk enkele projecten van Beloem voor inspiratie!

Greenwall door Beloem
Haal buiten naar binnen

Waar komt bij jou een Greenwall?

Helemaal van deze tijd én de toekomst: de Greenwall. De Greenwall is een groene muur die altijd voor vrolijkheid bij jouw bezoekers én personeel zal zorgen.

Greenwall Boshuys Beloem
Meer sfeer door een Greenwall
Kunstplanten Maashorst
Kunstplant Uden
Strelitzia planten

Planten

Kies wat jij mooi vindt! We hebben veel verschillende soorten en maten zijden planten in ons assortiment. Je hoeft niet meer te kijken naar de lichtste plek, of de plant in de tocht staat en of er iemand allergiës is voor een plantsoort!

Zijden plant voor bedrijven
Planten voor bedrijven
Kunstboeket bedrijf
Boeketten bedrijven Maashorst
Zijden boeket in huis
Boeket samenstellen

Boeketten

Je kunt bij Beloem zelf een boeket samenstellen, wij helpen je bij de juiste samenstelling waardoor jij een prachtig bloemstuk mee naar huis neemt. Het is ook mogelijk om het boeket op locatie door ons samen te laten stellen!

Of kies je liever voor een abonnement voor jouw bedrijf waarbij wij elke maand of elk kwartaal een wissel van het boeket en de vaas verzorgen?

Boeket op locatie stylen
Boeket van Beloem
Skin en Care schoonheidssalon
Damesmode Finnz bloesem

Bloesem

Eyecatcher alert! Bloesem is altijd een goed idee, want het maakt klanten blij. Met de bloesem van Beloem kan het hele jaar door genieten van deze prachtige bloemsoort!

Bloesem van Beloem
Plantenbakken voor jouw bedrijf
Hangplant in huis
Hangplanten op kantoor
Hangplant als aankleding voor bedrijf

Hangplanten

Hangplanten zorgen voor een leuke look en feel. Zo worden ze gebruikt in werkruimtes, kantoren, gangen en op nog veel meer plekken, omdat ze nooit in de weg staan en tegelijkertijd accentueren ze de hoogte van de ruimte!

Hangplanten voor bedrijven
zijden hangplanten
Plantenbakken in de showroom
Plantenbakken op kantoor

Roomdivider

Een plantenbak als roomdivider of bij de wand die nog wel wat groene aankleding kan gebruiken? Onze planten kunnen overal staan en hebben geen daglicht, water of warmte nodig!

Plantenbak Beloem
Plantenbakken voor jouw bedrijf

Stuur ons een bericht of bel/whatsapp naar 0683370796

Wil je iets bestellen, een (thuis)afspraak inplannen of meer informatie?
Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.