Greenwall in Uden

Een greenwall is de perfecte manier om je ruimte te laten stralen en compleet nieuwe look te geven. Welke mogelijkheden zijn er? Waar moet je op letten? Welke zaken komen er aan te pasen en hoe gaat het gehele proces in z’n werk? We geven op je op deze pagina een duidelijk beeld over de mogelijkheden voor een Greenwall in Uden.

Waarom een Greenwall van Beloem?
 Wij zijn gevestigd in Uden en zijn dus altijd dichtbij
Diverse mogelijkheden naar smaak samen te stellen
Specialist in (duurzame) bedrijfsaankleding

Meer sfeer door een Greenwall
Gemeente Maashorst
Grando
t Handelshuys
Kiem
Boshuys
Van der Heijden
Campus Uden
van de rijt Tegels

Duurzame greenwall Uden

Een Greenwall in Uden is altijd een goede keuze. Met name de greenwall van Beloem is de perfecte mix tussen groen en milieu bewustzijn.

Beloem is dé specialist in groene wanden (greenwall) voor zowel binnen- als buitenruimtes! Als toonaangevend, duurzaam bedrijf in Uden en omgeving bieden wij hoogwaardige greenwall-oplossingen die esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit combineren.

Onze greenwalls in Uden zijn ontworpen om een groene oase te creëren, waarbij natuur en architectuur samensmelten. Of je nu een kantoor, winkel, restaurant, hotel, of woning wilt vergroenen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Ons vakkundige team werkt nauw met je samen om een greenwall te ontwerpen die voldoet aan jouw specifieke wensen en de kenmerken van jouw ruimte.

Bij Beloem Greenwall Uden streven we naar duurzaamheid in al onze projecten. We maken gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, en onze greenwalls zijn ontworpen om lang mee te gaan met minimaal onderhoud. Ze bieden talloze voordelen, zoals een langdurige mooie uitstraling, geluidsabsorptie en de mogelijkheid om de Greenwall aan te passen naar jouw smaak. Bovendien dragen ze bij aan een positieve en rustgevende sfeer, wat het welzijn van mensen ten goede komt.

Wil je meer informatie over onze greenwalls in Uden? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw groene visie werkelijkheid te maken en een unieke en duurzame omgeving te creëren met een Greenwall Uden!

Meer sfeer door een Greenwall

Van idee naar prachtig duurzaam resultaat

Wij hebben al vele klanten gelukkig mogen maken met een Greenwall en iedere Greenwall is uniek. Jij kunt namelijk zelf bepalen hoe de Greenwall eruit komt te zien. Rustig, vol, druk met kleine of juiste grote bladeren? Ook een moswand hoort tot de mogelijkheden. Jij mag het zeggen!

Natuurlijk is de Greenwall van Beloem duurzaam. Dit betekent dat jouw Greenwall geen onderhoud nodig heeft, UV bestendig is en een levenslang mee gaat.

Diverse mogelijkheden

Wij hebben al vele klanten gelukkig mogen maken met een Greenwall en iedere Greenwall is uniek. Jij kunt namelijk zelf bepalen hoe de Greenwall eruit komt te zien. Rustig, vol, druk met kleine of juiste grote bladeren? Of ga jij voor een moswand? Maar ook de zeer populaire greencircle behoort tot de mogelijkheden. Jij mag het zeggen!

Greencircle Beloem
Greenwall door Beloem
Haal buiten naar binnen

Waar komt bij jou een Greenwall?

Inmiddels hebben wij al diverse greenwalls in Uden geïnstalleerd. Kom jij als volgende in het rijtje met tevreden klanten te staan?

Meer sfeer door een Greenwall

Vakkundige installatie

Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vakkundige installatie en afwerking van jouw greenwall-project in Uden. We zorgen voor een naadloze integratie met de bestaande architectuur en garanderen een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat. Daarnaast bieden we uitgebreid advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van jouw greenwall.

Meer sfeer door een Greenwall

Het stappenplan voor een perfecte Greenwall

Ook jij kunt de beschikking hebben over een mooie Greenwal in Uden. Dit zijn globaal de stappen.

1

Locatiebezoek

Wij komen bij jou op locatie om de mogelijkheden te bespreken

2

Inspiratievoorstel

Wij maken een inspiratievoorstel, zodat je weet waar je op kunt rekenen en wat de kosten zijn

3

Installatie

Ons eigen team komt de Greenwall vakkundig bij jou plaatsen

4

Genieten

Vaak hangt de Greenwall in één dag.
Daarna begint het genieten!

Greenwall

Daarom een Greenwall van Beloem

Waarom een Greenwall van Beloem?
 Wij zijn gevestigd in Uden en zijn dus altijd dichtbij
Diverse mogelijkheden naar smaak samen te stellen
Specialist in (duurzame) bedrijfsaankleding
Wij denken met je mee en regelen de installatie van A tot Z
Keer op keer de scherpste prijs. De beste investering.

Greenwall Bedrijf Uden

Bestellen

Hoeveel onderhoud heeft een Greenwall nodig?

Daar kunnen we kort over zijn: geen onderhoud. De duurzame greenwall van Beloem is namelijk onderhoudsvrij. Afhankelijk van waar de greenwall wordt geplaatst adviseren we je om de greenwall eens per jaar goed af te stoffen.

Is een Greenwall op maat gemaakt?

De greenwall wordt op maat gemaakt aan de hand van het formaat en de ondergrond van jouw muur. Ons ervaren team kan vrijwel overal een greenwall plaatsen.

Kan ik een Greenwall zelf installeren?

De installatie van een greenwall is specialistisch werk, wat wij dagdagelijks doen. Om de kwaliteit voor onze klanten te borgen installeren wij altijd – kosteloos – de greenwall op locatie. Dit is sneller, netter en komt de algehele uitstraling ten goede.

Wat is de prijs van een Greenwall van Beloem?

De prijs is afhankelijk van de maat, soort en de persoonlijke voorkeur. We komen graag vrijblijvend en kosteloos bij je op locatie voor een prijsopgave.

Stuur een bericht voor een vrijblijvende afspraak

We reageren altijd binnen 48 uur!