Collectie voor thuis

N

Goedkoop & Flexibel

Wisselen wanneer jij dat wilt

N

Beste kwaliteit

Zijn niet van echte bloemen te onderscheiden

N

Duurzame keuze

Geen verspilling meer van bloemen

Maak een keuze uit de ruime collectie van Beloem voor thuis. Zijden bloemen zorgen ervoor dat je altijd een stralend boeket op tafel hebt staan. Voeg het boeket toe aan je winkelmand en rond je bestelling af. De bestelling kan worden opgehaald bij de Bloemenkas of kan tegen een meerprijs door ons worden bezorgd. 

De boeketten uit de collectie voor thuis kosten €19,99 per maand. Een wissel kost €14,99 per keer. 

 

Zijden bloemen
Omdat we samenwerken met een van de grootste Europese leveranciers van kunstbloemen krijg je altijd de beste kwaliteit zijden bloemen. Door de hoge kwaliteit van onze zijden bloemen gaan de boeketten lang mee, bespaar jij veel geld en zorgen we voor duurzaamheid!

Design vazen
Bij Beloem staat kwaliteit voorop en daarom krijg je altijd een mooie design vaas geleverd bij de bos bloemen. Wij zorgen voor de beste combinaties van bloemen en vazen. Je wordt verrast met de prachtige bloemen en vazen en je hebt daarmee altijd een eyecatcher in de ruimte staan.

Zakelijk of thuis gebruik van Beloem
De boeketten zijn geschikt voor zowel zakelijk als thuis gebruik. Door de verschillende en verassende combinaties die wij voor jou creëren zit er altijd wel wat bij dat bij je past. Wanneer je toch niet helemaal blij bent, dan wissel je het boeket weer!

Abonnement 
Door het gemak van een abonnement heb je altijd een prachtige eyecatcher in de ruimte staan en kan je wisselen wanneer jij dat wilt. Voor een minimale prijs geniet je van een kwalitatief en duurzaam bloemstuk. 

Waarom bloemen van Beloem?

De mooiste zijden bloemen en design vazen die jaren mooi blijven en je geen groene vingers voor nodig hebt

+

Beloem deelt bloemen en vazen zodat er geen zijden bloemen in de kast komen te liggen. Delen is het nieuwe kopen 

Zijden bloemen zijn duurzamer en voordeliger dan verse bloemen. Goed voor het milieu en de portemonnee