Frisse aankleding bij de entree

Hoe de bloemen van Beloem klanten bij bouwbedrijf Van der Heijden elke keer weer een warm welkom geven.

Beloem

Over Van der Heijden

Slimmer, sneller en beter bouwen is geen keuzemogelijkheid, maar een keiharde belofte. Hoe zij deze belofte waarmaken? Door voorop te lopen in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. En door als betrokken specialist echt mee te denken met al de partners en de lat altijd hoger te leggen. Op die manier zijn zij kosteneffectief, leveren zij binnen de afgesproken tijd en is elk project van hoogwaardige kwaliteit. Het hoofdkantoor van Van der Heijden in Schaijk moet passen bij de hoogwaardige kwaliteit die zij leveren.

 

“Bij de entree direct een mooi visitekaartje afgeven aan de klanten”

“Beloem, wij zouden graag een mooi boeket willen bij de entree. Wij hebben hier een prachtige zithoek, waar onze klanten wachten op een afspraak. Een stralend boeket zal dit hoekje helemaal compleet maken. Wij bieden onze klanten hoogwaardige kwaliteit en willen dit direct bij de entree laten zien.” Dat was de vraag die Van der Heijden ons heeft gesteld.

Hoe wij dit aanpakken

01

Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek maken wij kennis met Van der Heijden en waar zij naar op zoek zijn. Gezien de klanten die zij op kantoor dagelijks ontvangen, willen zij graag dat er elke maand een ander boeket bij de entree staat. Van der Heijden maakt daarom gebruik van het bloemenabonnement met de maandwissel.

02

Inspiratie voorstel

 Na het eerste gesprek hebben wij direct het eerste  boeket met een bijpassende vaas samengesteld. Afgestemd op de kleuren van inrichting en de wensen van Van der Heijden. Doordat Van der Heijden heeft gekozen voor de maandwissel, kan er elke keer flink worden gevarieerd.

03

Levering en plaatsing

Bij Van der Heijden worden de bloemen elke maand door ons op locatie gewisseld. Zo zien de klanten bij elk bezoek aan het hoofdkantoor weer een ander stralend boeket, afgestemd op het seizoen. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat het boeket altijd naar wens is en de relatie goed is. 

Resultaten voor Van der Heijden

Duurzaam visitekaartje

Van der Heijden zet zich in voor duurzaamheid in de bouw. Door gebruik te maken van bloemen van Beloem laat Van der Heijden zien dat ze waarde hechten aan duurzaamheid.

Hoogwaardige kwaliteit

Van der Heijden staat voor hoogwaardige kwaliteit diensten en materialen. Ook de bloemen moeten deze kwaliteit hebben. Potentiële klanten moeten direct bij binnenkomst een positief gevoel krijgen.

Styling met puntjes op de i

Een zithoek met een prachtig bloemstuk wat zorgt voor de puntjes op de i als het gaat om het geven van een warm welkom aan de klant. Input wordt meegenomen in de keuze voor het volgende bloemstuk.

Deze bedrijven kiezen voor duurzame bloemen van Beloem

Voordelig

Mooi, kwalitatief én de goedkoopste keuze

Eenvoudig

Altijd een onderhoudsvrije mooie uitstraling

Duurzame keuze

Het beste duurzame visitekaartje

Aankleding

Professioneel gestyled op jouw bedrijf

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht

10 + 7 =